Sök
Stäng denna sökruta.

Åsa ”Fritt fall” Romson

Bilden är hämtad från Rödgrön röra Får jag presentera, landets minst populära minister - .....trumvirvel... - Åååsa Romson! *tyst applåd  Hon har varit minister i 6 månader och har lyckats få fantastiskt usla 14 % i senaste mätningen. Hon har 6 %-enheter lägre förtroende än tvåan på listan, SD-vikarien Mattias Karlsson. Bra jobbat, Åsa. Den här personen är landets vice statsminister. Om Stefan Löfven skulle blir allvarligt sjuk eller avlida är det alltså Åsa Romson som tar över tills en ny statsminister kunnat utses. Lek med den tanken lite för ett ögonblick. Det kan kanske bland annat ha att göra med att hon är så blek att inte ens de egna väljarna känner till henne. 33 % av Miljöpartiets väljare vet inte vem...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon