Sök
Stäng denna sökruta.

Big business

Inlägget är uppdaterat med regeringsbeslutet längst ner. När inte regeringen är upptagen med att skicka en armé av hjälp till Irak på mäktiga 35 personer (wow) har de bland annat möten.  Och på ett av dessa regeringssammanträdens föredragningslista hittade jag något väldigt intressant. Åsa Regnér vill att avgiften till Hyresgästföreningen ska ingå i socialbidragsnormen. För vad behöver man inte vid sidan om pengar till mat, hyra, el och TV, om inte.....medlemsskap i just Hyresgästföreningen? Jag kan inte heller tänka mig något rimligare faktiskt.    Hyresgästföreningen är alltså en frivillig förening att vara med i. Om man bor i hyresrätt och gillar det som föreningen pysslar med kan man göra som 525 000 andra hushåll och gå med. Om man vill....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon