Sök
Stäng denna sökruta.

Dagens skatteplanerare

Det är alltid kul att titta på när någon blir ertappad med handen i blåbärssyltburken och den här gången är det fackförbundet Kommunal. De har otroligt hög svansföring när det kommer till arbetsvillkor och står alltid högst upp på barikaden när det handlar om rätt till heltid. Men själva utnyttjar de visstidsanställningar till fullo. Stor humor. Det finns andra som driver det här med skitvillkor hårt. Dagens Arena till exempel. Deras stora kampanj i valrörelsen kallade de "Skitliv" och handlade just om arbetsvillkor.  Men det visade sig redan då att deras inställning i verkligheten var lite si så där.  Det var inte mycket bättre med vad de själva tyckte var kanonbra villkor för de som skulle skriva i boken. Två...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon