Sök
Stäng denna sökruta.

Prioritering, vad är det?

Jag har funderat lite grann på det här med prioriteringar. Inte minst blev det aktuellt när jag slog upp morgonens tidningar och kunde läsa att Stefan Löfven flugit 25 gånger sedan han tillträdde 3 oktober.  Givet att även Löfven hade lite julledigt har han jobbat 19 veckor. Om man flyger 25 gånger under den tiden har han alltså flygit 1,3 gånger per vecka. Om vi för ett ögonblick ignorerar det faktum att detta har tagit tid och istället fokuserar enbart på kostnaden kan man bara genom att titta på listan konstatera att det ligger ganska mycket pengar satsade på resandet. Statsministern åker alltid statsplanet. Jag har gjort en överslagsräkning och kommit fram till att dessa 25 resor, tur och retur, tagit...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon