Kära Salman


Dear Salman bin Abdul Aziz,

it is me, Stefan Löfven, prime minister of Sweden again. 

I want you to know that I am sorry. Not sorry that we called you medieval. It is very important for the Swedish government that everbody, including you medieval barbarians, understand that we stand up for human rights. And we love Palme so everybody in the world must understand that we want the world to be just like Palme would want it. In the 1980’s. We shall overcome, give peace a chance and all that. If you are not China. They are an economic superpower (did you know they own like halft of Africa already?) so we don’t mess with them no matter what. Money run the world. 

We are sorry you are offended that we call you medieval. We are very sorry that you are sad. Sorry for that. We had hoped calling you medieval would just pass you by, not that you would rase diplomatic hell. So sorry for that you are mad. 

What happend we wonder. Palme could call people barbarians and murderers without any conflicts. You have something going on there, Salman, controlling the internet. 

Do you want to buy a JAS-plan?

Regards
 

Stefan Löfven, Prime Minister of Sweden

4 kommentarer till Kära Salman

  1. Tack för dina alltid utmärkta grävningar!
    Nu undrar vi bara vad Löfven skrev i sitt andra brev till kung Salman. //www.aftonbladet.se/nyheter/article20557943.ab
    Hur såg det ut “i det ledet”? Var det ett lika effektivt verktyg som ett kungligt meddelande? (Citat från Margot: “Vi bad kungen skicka meddelandet för det ingår i den diplomatiska verktygslådan.”

  2. Löfven säger att han inte vill klistra etiketter på Kina, men här hemma kallar han en politisk motståndare felaktigt för neofascist. Ingen etikett där inte!
    För övrigt läser jag din blogg med stor förtjusning. Din humor är befriande.

  3. Ja, det är nog så att Palmes spöke fortfarande vilar tungt i sossepartiet. Man får inte glömma bort att generationen Löfvén-Wallström-Sahlin-Jämtin mm tillhör “the blood line” från en svunnen Palmetid, föga användbart i dagens knivskarpa globala konkurrens.

  4. Du är för rolig att läsa, Rebecca!!! Jag har stort nöje av dig och du är skarp som få. Du har dessutom humor….. :))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap