Sök
Stäng denna sökruta.

Alarmismens entreprenörer

En av Sveriges mäktigaste opinionsbildande organisationer är Naturskyddsföreningen.  Ni kanske trodde att det var en liten förening bestående av fältbiologer i Fjällrävenkonken och pipskägg som drivs av pur miljöövertygelse och mer en symbolisk lön för att få tjäna i godhetens tjänst? En vi-har-bara-ett jordklot-amassadör som bara vill rädda planeten?  Tänk om.  Det jobbar.....håll i er nu.....155 personer där, alltså är de stora som ett företag och drivs också faktiskt som ett företag. De är så stora att de till och med har ett litet ledningssekretariat (2 personer). Föreningen består av avdelningarna Skog och Naturvård; Hav, jordbruk och juridik; Miljögifter; Klimat, energi och transporter; Global samordning och Handla miljövänligt. Samtliga består av en mängd olika experter som producerar rapporter och driver projekt. Handla Miljövänligt säljer licenserna...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon