Sök
Stäng denna sökruta.

Saco = LO light

Så har den sista bastionen mot LO alltså fallit.  Nu har vi LO, lilla LO (TCO, som alltid styrs av sossar) och LO light (SACO). För vad ska man annars kalla detta fullständiga haveri vi kunde beskåda på DN Debatt förra veckan, när Sacos samhällspolitiska chef Robert Boije skrev under ihop med LOs chefekonom Ola Pettersson? Och de kräver höjd skatt på i princip allt, för att kunna klämma in Sacos hjärtefråga avskaffad värnskatt.    LO och SACO är överens.  Eh tack? Många av oss som är medlemmar har sett Saco som just en sista utpost från politiserade fackförbund - en motpol till socialdemokratiska LO, vilka inte  alls är självständiga i ens den minsta lilla fråga utan följer socialdemokraterna som en hund i koppel....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon