Sök
Stäng denna sökruta.

LO planerar bort 17 Mkr

Min princip är att har man hög svansföring i en fråga ska man hålla rent framför egen dörr först.  Mitt inlägg om LO-tidningen Arbetets egen skattemoral har genererat över 50 000 unika besök hittills. Det visar sig att fler har samma filosofi som jag.  Det här tvingade tidningen Arbetet att fundera en dag, krishantera och sedan svara mitt blogginlägg. De tycker inte LO och de själva gjort något fel utan förklarar skatteplaneringen med att de "betalar tillbaka till LO".    Av flera upprörda röster på Twitter hördes sossarnas omvärldsanalytiker högst, han jobbar på högkvarteret. Och tycker inte koncernbidrag är skatteplanering alls.  Även sossarna försvarar alltså koncernbidrag med att det inte är skatteplanering alls. För att det är lagligt. Om man...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon