Sök
Stäng denna sökruta.

Till judarnas försvar

I december brann flera moskeér. I Eskilstuna, Eslöv och Uppsala. När branden blev känd i Eskilstuna var politikerna snabba på avtryckaren. Direkt gick inrikesminister Ygeman och justitieminister Johansson ut och fördömde dåden som islamofobiska utan att man ens visste varför moskén brunnit. På Twitter. Och en mängd andra politiker fördömde omedelbart dådet. Men man vet fortfarande inte om det var ett hatbrott. Utredningen är inte klar men just Eskilstuna tror man inte alls var ett attentat. Inte en enda person skadades i bränderna. Det var bara materiella skador, tack och lov. Men för att markera mot det oacceptabla att folk i Sverige ska attackeras på grund av sin tro hölls en manifestation den 3 januari på Mynttorget i Gamla stan. Samhället visade...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon