Search
Close this search box.

Nyanländas etablering i 5500 tecken snömos

Detta är arbetsunderlaget för den artikel regeringen publicerade på DN Debatt 19 februari 2014 gissar jag. Etableringspaket - ett fint paket med röda och gröna snören utan innehåll presenteras idag av regeringen. Vi fokuserar på att säga så lite vi kan på så stor yta som möjligt. Egentligen ville vi att hela regeringen skulle skriva under men Mehmet svarade inte i telefonen och Kuhnke har ingen pressekreterare igen. Kristina skickade vi ett meddelande till via brevduva (hon har varken mail eller Twitter) men den verkar ha flugit vilse.  Det som sker i vår omvärld berör oss alla, inte bara oss i regeringen och våra vänner. Ni måste förstå det. Det berör oss ALLA.  Du, och du, och du, och du där borta. Vi känner...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon