Sök
Stäng denna sökruta.

Svar till Karin Pettersson

Eftersom man inte kan replikera Aftonbladet Ledarsida gör jag det här istället.  För Karin Pettersson har i nu två kolumner berättat sagor.  Nu är just det inget nytt under solen att just Aftonbladet Ledare har en....hrm...flexibel inställning till fakta och verklighet. Men jag känner mig tvungen att göra ett försök att reda ut åtminstone två av kolumnerna.  I den första skriver hon så här : "Ja, vi måste bygga bostäder och se till att alla dessa högutbildade människor från Syrien som inget hellre vill än att jobba snabbt får en chans att göra det"   Nu får man direkt intrycket att "alla dessa människor" syftar på en majoritet. Nix. Ett så kallat trix. För kikar på på SCBs statistik om utbildningsnivå...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon