Sök
Stäng denna sökruta.

Den rosa elefanten i Rosenbad

Något som så tydligt lyser med sin frånvaro hos regeringen men som samtidigt är alldeles för stort för att inte synas är integrationspolitiken. Det är den rosa elefanten. Vad gör integrationsministern? Oj, förlåt. Jag glömde att den posten är avskaffad av Löfven. För det första han gjorde var att skicka integrationsposten till.....dit det är lite varmare.... Redan i regeringsförklaringen. Integrationen är en angelägenhet för alla. Fin tanke.  Det kan alla ställa upp på. Men att det skulle vara alla MINISTRARS angelägenhet är däremot lite nytt. Ni vet det gamla "ordspråket": "Allas ansvar är ingens ansvar" Så hur har det då blivit med den "feministiska regeringens" gemensamma ansvar över integrationen? Jag har kikat in på regeringens hemsida. Först sökte jag på...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon