Search
Close this search box.

LO-regeringen

Den här regeringen har, som jag tidigare konstaterat, en kärleksfull relation med lobbyister. Och en flexibel inställning till demokrati.  De har suttit 3 månader men redan hunnit skriva debattartiklar med Byggnads och IOGT-NTO. Och hållit presskonferens tillsammans med LO.  Men LOs fingrar är långa. De tar sig ända in i den lagstiftande församlingen. Utsedd i allmänna val vart fjärde år. Val som LO däremot inte ställer upp i. De släpps in först när S vunnit makten och låser direkt upp bakdörren.  Här har tidningen Arbetet sammanställt sin egen lista över vilka fackliga som finns representerade i riksdagen. Ni ser vem som står överst. En riktig trofé för Norra Bantorget. För ni ser ju hur LO själva ser på det här....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon