Sök
Stäng denna sökruta.

Tips till Sveriges Radio

Jag gissar att Sveriges Radio ungefär nu, eller snart, kommer sätta sig ner och göra listan på vilka sommarpratare som kunde vara aktuella. Den långa listan. Som de sedan både stryker själva ifrån och får nej på när de frågar, och måste göra om. Värdarna brukar presenteras i början av juni. Under 2014 var den mest kontroversiella värden utan tvekan poeten Athena Farrokhzad, som är kommunist och körde ett mycket politiskt inlägg med musik av sina polare i stil med "mörda borgare". Mycket revolutionskramande. Lite i linje med att Sven Wolter på bästa sändningstid nyligen i SVT fick sitta och hylla Stalin alltså. Reaktionerna blev kraftiga. Men jag tycker att det är helt okej att P1 har en bredd i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon