Sök
Stäng denna sökruta.

Statsråd på vift

För vill jag bara säga mitt förra inlägg om Mehmet Kaplan genererade 50 000 unika besök på bara det inlägget och har gjort att bloggen nu ligger stadigt på över 100 000 unika besökare per månad. Beröm strömmar in på mailen. Jag är överväldigad. Tack! Sedan, på förekommen anledning, vill jag rikta en särskild kommentar till Miljöpartiet: om ni inte hade mörklagt, obstruerat och reagerat så barnsligt utan bara lagt korten på bordet hade jag släppt det här och gått vidare. Men det är omöjligt nu. Ni har kallat ett enskilt inlägg "kampanj". Då har ni inte sett mycket. Håll i hatten, nu åker vi. Jag tänkte inleda med just några av barnsligheterna. För Miljöpartiet har bemött min kritik som.......rasism....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon