Sök
Stäng denna sökruta.

Hitte-på-medicin

Bilden till höger är hämtad från www.antroprosofi.org Kl. 15.23 Efter att detta publicerats har bloggen Ledarsidorna publicerat ett inlägg där nyheten sägs vara en anka och att antroprosofiska läkemedel inte alls kommer att bli lagliga direkt men huruvida detta stämmer inväntar jag i så fall klargörande från Socialdepartementet.  För några dagar sedan blev det klart att sjukvårdsminister Gabriel Wikström avser att inkludera antroposofiska läkemedel i lagstiftningen. De har i 20 år särbehandlats och varit undantagna i lagstiftningen. Nu kräver EU att de antingen förbjuds eller införlivas helt. Vad är då antroprosofiska läkemedel? Jag har kollat på www.alternativmedicin.se för att hitta lite information. Och på www.weleda.se. Vilket är deras kommersiella märke, så har ni några Weleda-produkter stödjer ni Antroprosoferna och deras verksamhet....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon