Sök
Stäng denna sökruta.

En svart dag för yttrandefriheten

Idag dog 12 människor och många sårades. För att de praktiserade sin yttrandefrihet. Att få tycka och säga vad du vill, kritisera makthavare, religioner och annat i samhället är själva fundamentet all demokrati vilar på. Bristen därav är ett skäl varför många flyr från sina hemländer. Många invandrare, bland annat muslimer i Sverige, har flytt från sina hemländer bland annat för att de vill leva i ett land där man får tycka som man vill utan risk för hot och våld.  Ingen har hittills tagit på sig dådet. Om det är muslimska extremister eller inte kommer visa sig. Jag väntar med att dra slutsatser här innan det är avgjort vem som faktiskt ligger bakom.  Men oavsett det så måste det...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon