Search
Close this search box.

Nej-till-allt-partiet

  Mitt intresse för Kaplan rör enbart det faktum att han är miljöpartist. Och Miljöpartiet är ett parti jag intresserat mig för länge. Jag kommer därför ha anledning att återkomma till Kaplan så håll utkik.  Som jag konstaterade i inlägget om bostadsminister Kaplan verkar han alltså  inte ha fokuserat mest på just bostäder den här hösten. Och det är inte konstigt alls. För är det något Miljöpartiet INTE är särskilt intresserade av så är det just bostäder. Rätt underhållande att just de fick bostadministerposten kan jag tycka. När man googlar "Miljöpartiet nej bostäder" får man följande resultat: Denna bild sammanfattar deras helhjärtade engagemang i NIMBY-rörelsen - Not In My BackYard. Och kikar man lite närmare så hittar man alltså en...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon