Search
Close this search box.

Fusk

Undantagstillståndet i svensk politik som varit är nu brutet i och med att nyvalet, tyvärr, är inställt. 70 % av väljarna ville rösta igen men eftersom konsenus mellan partierna verkar vara att de är för trötta, för panka och inte vågar riskera att ett dåligt valresultat blir ännu sämre är de nu överens om att backa. Och så hällde de ner ännu lite mer bensin på politikerföraktbrasan. Som om givna läge, orsakad av främst Sverigedemokrater och Stefan Löfven, liksom inte är nog. Men det vi istället fått är något av ett demokratiskt krisläge faktiskt. För nu har opposisitionen förhandlat bort en del av sin makt. I utbyte mot några få saker direkt på bordet, som en kontantinsats alltså, (överenskommelser i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon