Sök
Stäng denna sökruta.

Hycklar-regeringen

Filippa Reinfeldt får nytt jobb. När någon får nytt jobb brukar man antingen säga grattis, eller om man är lite småsint, hålla tyst. Vad gör regeringen? De kallar till PRESSKONFERENS. Ardalan Shekarabi, en av de yngsta i regeringen, tycker att det här är en lämplig reaktion. För att fd politiker fått nytt jobb. För är det några regler som brutits? Nej. Men folk - läs sossar - rasar. Argast är helt otippat Aftonbladet. "Bottenlöst dåligt", kallar de nya jobbet. Jonas Sjöstedt är inte mycket för överraskningar utan levererar "Moderaterna och kapitalet sitter i samma båt". Han borde verkligen uppdatera sin repertoar. Indignationen når inga gränser idag. Men kruxet är att vi å ena sidan kritiserar politiker för alldeles för generösa...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon