Sök
Stäng denna sökruta.

Fyra nyanser av ledsen

Det råder fullständig förtvivlan hos landets alla vänsterdebattörer. I dagar nu har vi kunnat läsa all den fulgråt som spills ut över olika kolumner och ledarsidor. Och ilska. Över att inte ha fått sin vilja igenom, ironiskt nog skriver samma krönikörer saker som att motståndaren borde "hoppa ur sandlådan". Mmm. Och det enda man vill göra är att ge dem en kram och skicka en sådan här till dem på Posten och säga: "så ja, det kommer ordna sig". Eller, get your shit together.  För maken till självömkan att det så härliga segerruset från valnatten den 14 september, som efter 8 år förpassade den bittra åskådarläktaren tillfälligt till historia,  tyvärr är över nu, har jag aldrig sett. Trots att det...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon