Sök
Stäng denna sökruta.

Överdrifternas paradis

Det läge som råder just kan sammanfattas med ett ord, och nej, det är inte varje debattörs tillfälliga favoritord "sandlåda", utan: överdrifter. Det finns i vanlig ordning, trots beskyllningar om en "skadlig blockmentalitet" en svensk konsenus i debatten. För att Sverige alltid alltid domineras av just konsensus. Så även lite tillfällig rubbning från denna konsensus som rått i politiken är man trots detta helt eniga på debattsidorna om följande: - sandlåda - alla politiker har undvikit ansvar - man borde samarbeta mera - man borde samarbete över blockgränserna - SD måste till varje pris hållas utanför - att Sverige förvandlats till Italien - kaos Jag håller inte med. Jag tycker att det är dags att debattörerna själva hoppar upp ur...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon