Search
Close this search box.

Mer socialdemokrati och mindre blockpolitik är nödvändigt

Den här artikeln hade kunnat vara den som publicerades på DN Debatt den 6 december.  Därför blir det nyval. Här i ingressen har jag inte tänkt att prata om min politik alls utan bara peka finger på Sverigedemokraterna och kalla dem fascister. Fascism = avstånd mot kommunism, liberalism och konservatism, militäriserat politiskt liv inklusive partimilis. Upphöjande av ungdomen och motsätter sig fack, strejk, lockout, frihandel, fri företagsamhet. Parlamentarismen ersätts av en "auktoritär" demokrati med militären i centrum. I onsdags blev jag jättesur. Och utlyste därför extra val. Det handlar om två frågor: Alliansen måste samarbeta och låta oss sossar bestämma. Det var det ena. Och det andra. I över 100 år har sossarna fått bestämma merparten av tiden. Och vi gillar...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon