Sök
Stäng denna sökruta.

Gick jorden under idag?

Texten har skrivits om efter beskedet om nyval då den efter redan 1 timme blev inaktuell. Ändringarna finns i mittenpartiet.  Nä. Det kan man annars tro om man lyssnar på Twitter och debatten i riksdagen idag. Som i alla bra följetånger inleder jag härmed med en kort resumé: 2013 skulle Lööf fällas. Hon utsågs till sossarnas huvudmotstånd och skulle UT ur riksdagen. Bort. Sossarna ägnar valåret åt att säga att Alliansen har förstört landet. Det har gått sönder. Alliansen har dragit isär landet. Inget ord var för stort för att beskriva hur jäkla dåliga de borgerliga var. Jan Björklund var särskild ond i vänserdebattörernas ögon och en av huvudmålen för den av arbetarrörelsen finansierade skitkastarbyrån Alliansfritt Sverige Sedan kom valspurten. Och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon