Sök
Stäng denna sökruta.

Punkare eller pamp?

Vi har fått en ny rikspolischef. Det är Dan Eliasson, före detta generaldirektör för Försäkringskassan. Om Eliasson säger inrikesminister Anders Ygeman, som utsett honom: Han är en modern chef, en kommunicerande chef. Inte en sådan som tror att man kan styra med dekret och beslut, sade inrikesminister Anders Ygeman (S). Ygeman kunde inte ha mer rätt. Om han hade sagt att man liksom inte kan styra Eliasson, med dekret och beslut. Det kommer framgå när ni läst resten av min granskning. En gång i tiden var Eliasson punkare i bandet Bad Boo Band, som gjort den fantastiska låten "Knulla i Bankok" med bland annat den här textraden: Så jag tog flyget 
Flyget till Bangkok
 Jag skulle knulla
Knulla i Bankok
 Och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon