Sök
Stäng denna sökruta.

Grattis Anna Westberg!

Det här är Anna Westberg. Hon jobbar för Skiftet, som jag skrev om nyss. GRATTIS ANNA! Du vann priset Veckans Anka, som delas ut av mig till barnsligaste i debatten.  Om det inte vore så att Skiftet finansieras av arbetarrörelsen med tid skulle jag nästan kunnat gå på att de faktiskt drivs av 16-åriga arga SSU-are och inte proffs. Varför vinner just Anna priset? Jo, för att hon skickade ut den här nyhetsbrevet till de cirka 32 personer som sympatiserar med Skiftet. Mycket roligt att de tror att engagemang MOT MIG ska få folk att sponsra deras webbsida. Om detta lyckas kommer jag själv att kunna ta bättre betalt som opinionsbildare, så mycket impact verkar jag ha, så lycka till....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon