Grattis Anna Westberg!

Det här är Anna Westberg. Hon jobbar för Skiftet, som jag skrev om nyss.

GRATTIS ANNA!

Du vann priset Veckans Anka, som delas ut av mig till barnsligaste i debatten. 

Om det inte vore så att Skiftet finansieras av arbetarrörelsen med tid skulle jag nästan kunnat gå på att de faktiskt drivs av 16-åriga arga SSU-are och inte proffs.

Varför vinner just Anna priset?

Jo, för att hon skickade ut den här nyhetsbrevet till de cirka 32 personer som sympatiserar med Skiftet.

Mycket roligt att de tror att engagemang MOT MIG ska få folk att sponsra deras webbsida. Om detta lyckas kommer jag själv att kunna ta bättre betalt som opinionsbildare, så mycket impact verkar jag ha, så lycka till. 🙂 Hoppas det går vägen.

Men allra roligast i det här är att föreningen Skiftet inte har koll på att föreningen Skattebetalarna, som finansierar ett deltidsuppdrag jag har som SlösO är en medlemsförening. Till skillnad från Skiftet alltså. Så är de verkligt ideella. Allt betalas av medlemsavgifter och crowdfunding etc. Detta är alltså ”storföretaget” de syftar på i artikeln. När Skattebetalarna var som störst hade man över 100 000 medlemmar, nu är det nere på några tiotusen mindre.

Och medan barnen i Skiftet berättar sagor om Storpotäter och Lillstrumpa fortsätter vi vuxna jobba på.

Trevlig helg.

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!