Search
Close this search box.

Bra att Kaplan granskas

Miljöpartiet har haft en särställning i svensk politik. Nej, jag syftar inte på att de gillar miljö. Utan att det är det enda parti som undkommer kritisk granskning från media. Jag har skrivit artiklar om det tidigare, bland annat här där jag krossar fördomen om dem som ett liberalt parti. Och här, där jag kritiserar media just för att de särbehandlar dem.   Därför är det välkomnande att se att media nu KANSKE börjar skärpa sig. Det finns fördelar med att MP nu sitter i regeringen - förhoppningsvis är räkmacke-åkandet äntligen över. För alltid. Men det är tydligt att MP inte alls är vana att få riktig kritik. Jag har idag kritiserat Kaplan på Twitter genom att dela artikeln Pekgul...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon