Search
Close this search box.

Oärliga politiker gör mig vansinnig

Nu ska alltså partiet som gjort till sin huvuduppgift att säga NEJ sitta i en regering. Med inte ens 7 % av väljarstödet men med en politik som är extrem på många sätt ska de få ägna 4 år att säga nej i regeringsställning.  Får tacka väljarna för det. Tack. Bra beslutat.  Och nu ska alltså de bilhatande gröna hipsters som bor i stan och med kliande fingrar att få detaljstyra folks liv få stoppa ännu ett vägbygge - Förbifarten.  Men det här är ju grejen med politik, man tycker olika. Så det har jag givetvis inga problem med egentligen. Däremot finns den EN sak som gör mig vansinnig - ohederlighet. När man spelar fult och dumförklarar väljarna. Och här...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon