Sök
Stäng denna sökruta.

Till 87 %

Till alla er som postat saker om att ni tillhör de 87 % som inte röstat på SD. Till alla som skrikit på SDs möten så att deras företrädare inte hörts. Till dig mamman, som när Jimmie Åkesson intervjuades av P3 på Kulturhuset sa högt till sina barn, så att kanske de åhörare som var där för att de övervägde att rösta på SD hörde: "han tycker inte om andra människor för att hans mamma var dum mot honom när han var liten". Till dig som kastade bajs på SDs affischer i T-banan. Till alla er tyckare och journalister som skrivit så många spaltmeter om hur avskyvärda SD är så att texterna skulle räcka ända till Ulan Bator om de...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon