Search
Close this search box.

Kaoset i gamla stan

Följande inlägg har medvetet inget om SD då det kommer ett helt eget inlägg bara om dem senare. Löfven vann. Men beter sig som en förlorare.  För vad ska man annars säga om det konstiga som händer just nu? Att den av vänstern så uttalande samförståndsmannen med episkt stor förhandlingsvana, förnedrar Sjöstedt så fort efter valet att Sjöstedt fortfarande förmodligen luktade lite öl efter valvakan.  Visst var det underhållande att se den innan så dryga Sjöstedt vara så arg att han nästan började fulgrina framför TV-kamerorna. Hade hemskt gärna sett Rosanna Dinamarca sätta morgonkaffet i halsen av ilska också men man kan inte få allt. Men att LO-pampen inte ens försökte spela det spel som är LOs signum - att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon